IC pilav (Rispilav med lever)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Kom risen i en skål og kom så meget lunkent vand ved, at det netop dækker.
Lad risen stå sådan en time.
Befri leveren for hinder og skær den i tykke strimler. Skold og smut mandlerne, skyld korenderne. Varm et par spsk. olie op på en dyb pande eller flad kasserolle og rist mandlerne heri. Tag dem op, tilsæt mere olie og steg først leverstrimlerne lidt og herefter, sammen med dem korenderne. Skold og flå tomaterne, hold dem et øjeblik i koghedt vand, så går det nemt, inden de deles og lægges ned til lever/korend-blandingen på panden. Kom mandlerne i groft snittede og herefter 3½-4 dl. vand eller bouillon. Lad det koge op og kom risen i, befriet for vand. Læg låg på og lad retten snurre for svag varme under låg, til vandet er kogt ind. Kom et par spsk. smør i og rør forsigtigt med en gaffel. Læg låg på igen og lad risen mørne i ovnen for svageste varme 50 grader C i endnu 20-25 minutter. Rør igen let i rispilaven så risgrynene skiller ad og server straks. |
|
Opskriften er vist 8828 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne