Italiensk lever
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Leveren drysses med krydderier og trækker i 1/ 2 time. Steges derefter 2-3 minutter på hver side. Krydres med salt og peber.
Drysses til sidst med persille og serveres med grøn salat og grov flutes. |
|
Opskriften er vist 20485 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer olivia from Germany - 2005-01-01 01:01:01 Jeg elskede denne opskrift, specielt peberen og leveren...Yammiiii |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne