Italiensk lever

Italiensk lever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvelever i skiver
0.5 tsk.rosmarin
0.5 tsk.oregano
1 spsk.olie til stegning
 Salt
 peber
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Leveren drysses med krydderier og trækker i 1/ 2 time. Steges derefter 2-3 minutter på hver side. Krydres med salt og peber.

Drysses til sidst med persille og serveres med grøn salat og grov flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 20485 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg elskede denne opskrift, specielt peberen og leveren...Yammiiii