Svinelever i flødesauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær leveren i terninger. Vend dem i mel tilsat salt og læg dem i stegesoen. Skær løgene i ringe og svits dem på panden i olie. Kom dem ved leveren. Skræl æblerne og snit dem. Læg dem i stegesoen. Rør tomatpure og fløden sammen og hæld det over. Stilles i ovnen ved 175 grd. i ca. 45 minutter. Jævn evt. saucen og farv med lidt kulør.
Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 17644 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne