Fyldt dyrekølle med garniture
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
|
|
Køllen udbenes fyldes med blancherede persille og hvidløg, den køllen bindes med snor, og intervalsteger i ovn ved 170 grader. 2 pære skrælles- halveres og marineres i rødvin og porchere færdig. Fløde nedkoges med østershatte og maderia fyldes i en krustade.
Krustadedejen består af 250g mel, 2 æg, 1/2 dl øl, 1/2dl, olie, 4 dl mælk og lidt salt det hele piskes sammen og udbages i friture. Fugleleveren steges rosa i hed olie. 1 skrællede pære og et halvt løg fint snittes og sauteres let af i en gryde, 200 tranebær puttes i gryden og sauterer af til grød. Så tilsættes 1 stang kanel, 2 cl portvin, 2 dl nedkogt rødvin, 3 tsk. Honning og ribsgele, 1 fed hvidløg og til sidst 5 dl vildtfond. Dette koges 5 min, blendes/passeres og monteres med 15 gr. Smør. Nye kartofler vaskes, blancheres derefter halveres de og steges færdig på panden, til sidst vendes de i hakket persille, kørvel, timian og salt/peber. Asparges dampes omvikles med ristede bacon. 100 gr tranebær der har lagt i sukkerlage bliver glacerede i honning. 1 dl fløde piskes, vendes med ½ dl mayonnaise, lidt citronsaft, ½ revet æble, 50 gr. Snittet blegselleri og lidt sukker. Pyntes med udstenede blå druer og valdnøddekerner. Rabarber snittes koges i sukkerlage til en let sirup. |
|
Opskriften er vist 29719 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne