Lammesadel med kaviarsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesadel Indsendt : Red : |
|
|
fileterne skæres fra lammesadlen og pudses for fedt og sener.
Gem ben til at koge fond på.
Halerne fra jomfruhummerne (som pilles ud rå), 100 af kyllingekødet og lammesmåkødet skæres i tern og kommes i blender eller foodprocessor. Tilsæt æg, fløden og lidt salt og hakkes til en lind fars. Resten af kyllingekødet skæres i små tern, som vendes i farsen, der stilles koldt. Bred svinenettet ud på et stykke alufolie og læg farsen herpå. Risene koges 20 min. i vand tilsat skrællet æble, rosiner og allehånde. Lad det køle af og bland det med kyllingeleveren, skåret i små tern. Læg risblandingen på farsen, og tryk den let til Lammefileterne skæres i skiver, som lægges oven på risene. Det rulles forsigtigt sammen som en roulade, idet man passer på, at alufolien slutter helt tæt. Pakken sættes i ovnen i vandbad ved 180 grader i 25 min. Den bør hvile i 15 min. inden alufolien fjernes og rouladen skæres ud til servering i 2 cm. tykke skiver. Tips: |
|
Opskriften er vist 10285 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne