Omelet med kylling og svampe
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen med en spsk koldt vand. Tø kyllingeleveren og rens den for urenheder. Hak løget og skær svampene i mindre stykker.
Rist først løg og lever på panden i lidt olie, derefter svampene. Tag fyldet fra panden. Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel, indtil massen stivner ved svag varme. Bland hakket persille i fyldet sammen med tomatbåde. Krydr med salt og peber. Kom fyldet på den ene halvdel af omeletten og vend den anden over. Server fra panden evt med et stykke groft rugbrød |
|
Opskriften er vist 24730 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne