Stegt kalvelever med sort peber og løg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalveleveren i tynde skiver og kom dem i en skål. Pisk resten af alle ingredienserne til marinaden og hæld over leveren. Lad den trække ti minutter heri.
Imens skæres rosenkålen i tynde skiver og dyppes så i kogende vand nogle sekunder. Tag op og køl hurtigt ned. Dryp vandet fra og kom i en skål. Rist og hak hasselnødderne og kom dem ved sammen med hakkede tranebær og dild. Pisk fløden let med citron, salt, sukker og lidt knust sort peber. Hæld det over kålen og rør sammen. Kom couscous i en varm gryde med lidt olie og rist dem nogle sekunder, uden af de tager farve. Hæld så 8 dl vand ved og lidt salt. Kom låg over og bring vandet i kog. Fjern derefter gryden fra varmen og lad couscousen trække heri 15 minutter (husk at røre i gryden flere gange undervejs.) Kom nu leveren på en varm pande og steg skiverne sprøde og gyldne på begge sider. Det vigtigt, at de ikke steges alt for meget, så de bliver tørre. Server nu leveren med kål og couscous ved siden af. |
|
Opskriften er vist 9228 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne