Marineret torskelever

Marineret torskelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.torskelever
1 rødløg, finthakket
30 g.kapers
 citronsaft
 persille
 chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg torskeleveren gylden på begge sider. Den skal ikke være gennemstegt. Krydr med salt og peber og mariner med finthakket rødløg, lidt chili, kapers, persille og citronsaft. Sæt den køligt hvis den laves mange timer før måltidet begynder.

Server den under alle omstændigheder ved stuetemperatur.





karakterer:
Opskriften er vist 16440 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-30 15:57:23
Har for første gang prøvet at stege torskelever - plejer at koge med citronsaft - men denne her er meget meget lækker - kan kun anbefale - stegte leveren og lagde den i en skål - marinerede med næsten alt hvad der står i opskriften - hakkede et lille almindeligt løg og undlod chilly ! brute tørret persille - og masser af citronsaft ! det kan anbefales - det er meget mere spisevenligt på denne måde - men rødløg kan sikkert være skønt også - men kan ikke forestille mig den store forskel ! tak for opskriften ! men husk kapers ! skønt !