Marineret torskelever
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever Indsendt : |
|
|
Steg torskeleveren gylden på begge sider. Den skal ikke være gennemstegt. Krydr med salt og peber og mariner med finthakket rødløg, lidt chili, kapers, persille og citronsaft. Sæt den køligt hvis den laves mange timer før måltidet begynder.
Server den under alle omstændigheder ved stuetemperatur. |
|
Opskriften er vist 16440 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer mtuksal - 2009-12-30 15:57:23 Har for første gang prøvet at stege torskelever - plejer at koge med citronsaft - men denne her er meget meget lækker - kan kun anbefale - stegte leveren og lagde den i en skål - marinerede med næsten alt hvad der står i opskriften - hakkede et lille almindeligt løg og undlod chilly ! brute tørret persille - og masser af citronsaft ! det kan anbefales - det er meget mere spisevenligt på denne måde - men rødløg kan sikkert være skønt også - men kan ikke forestille mig den store forskel ! tak for opskriften ! men husk kapers ! skønt ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne