Leverfrikadeller

Leverfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.oksekød
250 g.svinelever
1 stortløg
 salt
 friskkværnet peber
0.5 tsk.allehånde
1 dl.rasp
4 spsk.bouillon
50 g.smør til stegning.
 
Opskrift:
Hak kød, lever og løg gennem kødhakkemaskinen, og rør farsen med de øvrige ingredienser.

Lad den hvile en time. Steg frikadellerne som almindelige frikadeller.

brunede løg, stegte æblebåde og pandesovs og kartofler passer til.

Tips:

kan også bruges som froksotret uden tilbehøret





karakterer:
Opskriften er vist 16833 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu