Lever Stroganof
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Rens leveren for hinder og åregange og skær den i fingertykke
strimler. Læg det i koldt vand ca. 10 min. lad det dryppe godt af på køkkenrulle. Skær pillede løg i ringe og rist dem let i bouillon
i en gryde. Drys leverstrimlerne med krydderierne og rist dem over ret stærk varme i bouillonen, læg dem sammen med løgene. Kom mælken i gryden sammen med løg og lever, skold og flå tomaterne, skær dem i mindre stykker og hæld også dem i gryden sammen med tomatpure, smages til med krydderierne. Kog 2-3 minutter, rør A38 eller ymer i og evt. anret leverretten med friskklippet persille og server salat til.
|
|
Opskriften er vist 14350 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2013-08-14 14:34:35 Riste løg og lever i bouillon? Hvordan rister man noget i bouillon? Steen - 2007-02-14 10:04:42 For ikke at ødelægge leveren, bør den ikke koge med, men tilsættes når sovsen er færdig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne