Stegt lammelever med hvidløg og citron
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Indsendt : Red : |
|
|
Steg leveren i olie i 2 minutter på hver side. Tilsæt hvidløg, persille og rødvin. Lad det simre i 5 minutter.
Kog grønsagerne med couscous i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad det stå i yderligere 5 minutter. Krydr med salt og peber. Server med groft brød til skiver af leveren. |
|
Opskriften er vist 23519 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth - 2016-03-19 16:43:32 Leveren skæres i skiver, ellers er 2 minutter på hver side nok i underkanten! Christian - 2014-04-12 10:49:59 Hvor er citronerne henne? iv - 2011-08-08 14:19:40 Nu uden citron :-=0 den er vist ikke heeelt gennemarbejdet anders - 2010-07-10 17:47:08 hej frederik, det er heller ikke leveren der skal stå i 5 min , men gryden med couscous frederik - 2009-03-01 19:41:56 leveren blev iskold af at stå 5 minutter, så det var ikke nogen oplevelse for en der kan lide varm mad. balder1836 - 2007-09-19 16:59:13 god opskrift, men hvor kommer citronen ind? en dame der "lever" livet - 2005-01-01 01:01:01 en fantastisk lever opskrift der fylder karakterene fuldt ud!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne