Pasta med kalvelever

Pasta med kalvelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pasta feks. båndpasta
300 g.kalvelever
4 skiverbacon
1 hakket løg
3 dl.oksekødsbouillon
1 tsk.tørret oregano eller 1 spsk frisk
1 dl.Kaffefløde 9%
2 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Pastaen koges efter anvisning på emballagen.

Leveren skæres i tynde strimler. Baconskiverne skæres ligeledes i tynde strimler. Baconstrimlerne svitses. Kalveleveren og løget svitses med. Bouillon og oregano tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min.

Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i ragouten. Ragouten koges igennem.

Kan evt. serveres med agurkestænger.





karakterer:
Opskriften er vist 13616 gange,
og udskrevet 372 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-11-15 09:42:16
Det er en fantastisk ret, der kan omvende enhver leverfobi man måtte have. Selv den argeste lever modstander elsker retten. Man behøver jo ikke indledningsvis gå i detaljer med ingredienserne.