Stegt kalvelever med estragonsauce

Stegt kalvelever med estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverkalvelever, 175 g pr ca. 2 cm tykke
 hvedemel til pudring
2.5 dl.piskefløde
3 skalotteløg
1 dl.sherryeddike
1 lille bdt.estragon (fransk)
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Leverskiverne pudres med mel og krydres med salt og peber. På en pande steges skiverne svagt rosa i olivenolie over svag varme - 5 min på hver side. Leverskiverne tages af panden og stilles tildækket, og i den samme olie sauteres de finthakkede skalotteløg. Når løgene er sauterede, kommes vinaigren på, og der koges ind, til denne er næsten helt fordampet. Så hældes piskefløden på, og der koges ind til passende saucekonsistens. Estragon hakkes fint og kommes i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 9958 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu