Stegt kalvelever med estragonsauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Leverskiverne pudres med mel og krydres med salt og peber. På en pande steges skiverne svagt rosa i olivenolie over svag varme - 5 min på hver side. Leverskiverne tages af panden og stilles tildækket, og i den samme olie sauteres de finthakkede skalotteløg. Når løgene er sauterede, kommes vinaigren på, og der koges ind, til denne er næsten helt fordampet. Så hældes piskefløden på, og der koges ind til passende saucekonsistens. Estragon hakkes fint og kommes i saucen.
|
|
Opskriften er vist 9958 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne