kyllinglever med kantareller
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt af : bopo7 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
bacon i tern ristet sprøde tag bæcon af
hæld fedtet tilbage i gryden hak løget og kom det i gryden sammen med kantarellerne og kyllingelever. Når det er faldet sammen kommes bacon tilbage i gryden sammen med fløden. Lad det koge let ind. Krydr med salt og peber. Tips: Kan f.eks. bruges selvstændigt på ristet brød, i tarteletter eller som garniture til helstegt kalvefilet. |
|
Opskriften er vist 23402 gange,
og udskrevet 745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne