Mixed grillspid
Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunkødet og svinemørbraden i ensartede terninger på ca. 1.5x1.5 cm’s tykkelse
Hold hver slags kød for sig.
Skær kalkunleveren i mundrette stykker.
Pak hver champignon ind i en skive røget bacon (vikles rundt omkring).
Skær peberfrugten i terninger, der ikke er mindre end at de kan side godt fast på spiddet.
Pensl kød og leverstykker med olie. Drys kødterningerne med krydderier, eller rul dem i krydderurter helt efter behag (f.eks. timian, merian, oregano, salvie, basilikum, persille osv.) Forkog miniløgene 3-4 minutter og lad dem køle. Stik det hele på spid med skiftevis mørbrad, lever, champignon/bacon, kalkunkød, cocktailpølser, miniløg, cherrytomater og peberfrugt. Tips: Champignoner indpakkes i bacon, fordi de ellers let går itu, når grillspidene stikkes igennem, eller vendes. Samtidig beskytter baconen champignonerne mod at blive brændt af den stærke varme fra grillen. |
|
Opskriften er vist 2599 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne