Stegt kalvelever med bløde løg og flødesauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Højtid: Påske Tilberedningstid : 40 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 438655 gange,
og udskrevet 9126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (134 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2024-04-02 15:16:43 Kogevand fra de kartofler der ikke fremgår af opskriften og stege i magarine. Vi er vist 50 år bagud anonym - 2022-09-24 17:29:02 Her i huset, lægger vi leverskiverne i iskoldt vand, en halv times tid, duppes tørre, vendes i mel m. salt og peber, steges 2-3 min. På hver side og den gængse sovs med fløde. Leveren bliver så saftig af vandbadet🤗 Mogens - 2021-10-11 15:33:18 Steg løg bløde på panden. Rigeligt med løg. Læg dem væk. Brun krydrede leverskiver på samme pande. Hellere for lidt end for meget. Læg leverskiver ved dé bløde løg. Lav nu sovs på panden. Mælk, (piskefløde skader aldrig), kulør og til sidst en meljævning. Kom lever og løg i sovsen, smag til med salt og lad det småsimre i 10 min. Server med hvide kartofler, rødbeder eller asier. Vækker jubel hos de der kan lide lever. Mums Ib - 2021-03-01 18:27:29 God opskrift på lever Ole - 2020-12-09 14:08:29 Skiverne på billederne er jo noget tykkere, end beskrevet, så det løser jo mange problemer😂 Palle - 2020-05-08 09:59:00 Leverskiver, minimum 1 - 1,5 cm Per - 2019-07-20 15:57:07 Det er da virkeligt synd at ødelægge en dejlig lever, ved at skære den ud i 0,5 cm. tykkelse = 5 mm. og derefter stege den i 5-6 min. Men er uden tvivl velegnet som skosål, ret lige opskriften til Venligst Per Brian - 2018-12-14 14:33:56 Leveren lægges i mælk og portvin natten over( virker i Sydafrika), så er selv jeg til lever, steges efter forskriften 1-2 min på hver side. Johnni Damberg - 2018-07-31 14:06:43 Kalve /kvie lever skal steges som en mør steak, hård varme 1 til 2 min hver side,hvile 5mim. skal være lyserød i midten, så er den perfekt stegt.. Birgit Skipper - 2018-02-02 17:55:57 Steg løgene på panden,lægges til side.Brun leveren som er vendt i mel med peber og salt så de lige tager farve.Læg levere stk.taglagt i et ildfastfad læg de bløde løg over læg tynde skiver bacon over.sættes i ovnen 18o gr.ca.2o min.rist champingong sammen med lidt af de bløde løg på panden kom kartoffelvand ved fløde og konsentreret tomatketcup koges op serveres med kartoffelmos og rødbeder. Connie Chleve - 2017-10-22 17:48:41 Er en a de retter jeg nyder mest gennem hele min barndom og stadig Morten A - 2017-06-06 18:56:40 Det er bare guf og det er bare super sundt...!!! Erik Søgaard - 2016-02-10 11:41:36 Jeg køber en hel Leve, rens og skær den i forskellige skiver, kom Mel i en Skål og vend stykkerne der i, brunes i en høj Pande på begge sider, tilsæt nu ca. en halv litter vand tilsat en Grønsagsterning og kom kulør ved. Nu er det kun fantasien der for grenser for hvad Krydderi der kan tilsættes, jeg bruger mange Krydderier. Ta et stykke op og skær det igennem for at se om det er stegt. Ta Leverstykkerne op og lav en Meljævning til sovsen og kom Leveren deri igen. Bløde løg dertil, det er aldrig tørt når det laves sådan. Tilsæt evt. Fløde. Michael - 2015-11-19 17:05:07 Stege tiden for så tynde lever skiver er alt for lang. Det ender op som såle lædder. Et par minutter i alt er mere end rigeligt. eik - 2015-06-05 21:37:56 Har aldrig brudt mig om lever. Efter denne opskrift er den i min egen kogebog. Stort tak og 10 herfra Shc - 2015-05-18 10:40:18 Til lever bruger jeg en ANELSE (meget lidt) kanel. Det er rigtig godt. Henry - 2015-03-31 07:39:00 Leveren skal IKKE stege 5 til 6 minuter paa hver side saa bliver den tor og kedelig MAX 3 minuter anonym - 2013-02-20 19:03:26 hvis skiverne ikke er tykker så skal de da kun steg 3 min. på hver side Mogens - 2013-01-05 05:25:32 Husk en god Dijon sennep der til. Prøv at købe et helt stykke og braiserer det efterfulgt af 50 min ved lavt blus i tør vermut. Kog fonden af med piskefløde og mel. lise - 2012-03-28 10:31:46 Jeg vender altid leverskiverne når de begynder at "bløde", de må endelig ikke stege for længe, så kan de blive hårde. jens j. - 2011-11-16 14:02:55 Jamen lever smager jo altid godt, jeg bruger dog også at svitse nogle brune markchampion der blandes med løgene. Så er den dér! Louise Stender - 2011-02-16 19:40:10 Super opskrift. Brugte den på kokkeskole og fik af vide at min lever var perfekt :) stegede dog kun 2-3 minutter på hver side :) pia oesten - 2010-07-10 08:29:16 Rigtigt laekkert saadan skal lever laves mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne