Levergullash med peberfrugt

Levergullash med peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvelever
1 tsk.salt
2 tsk.friskkværnet sort peber
1 dl.hvedemel
75 g.smør
2 peberfrugter
70 g.Tomatpure, koncentreret
1 l.vand
 
Opskrift:
Skær leveren i store terninger. Krydr dem i salt, iblandet det nykværnede peber. Ryst leverterningerne i melet.

Brun leverterningerne i det meget varme smør (brun kun 1/3 af kødet ad gangen).

Skær peberfrugter, der er befriet for stilk og frøstol, i strimler og rist dem i gryden sammen med tomatpureen. Drys det resterende mel fra leveren over og rør.

Derefter kommes leverterningerne tilbage i gryden, og vandet hældes over. Bring retten i kog. Læg låg på og lad den simre i 45 min.
Rør et par gange.

Smag til. Rør et par gange. Smag til.

Server retten sammen med en god kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-04-23 20:01:17
Mener du virkelig at den skal simre i 45 min. ? Jeg synes 15- 20 min er nok .