Levergullash med peberfrugt
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær leveren i store terninger. Krydr dem i salt, iblandet det nykværnede peber. Ryst leverterningerne i melet.
Brun leverterningerne i det meget varme smør (brun kun 1/3 af kødet ad gangen). Skær peberfrugter, der er befriet for stilk og frøstol, i strimler og rist dem i gryden sammen med tomatpureen. Drys det resterende mel fra leveren over og rør. Derefter kommes leverterningerne tilbage i gryden, og vandet hældes over. Bring retten i kog. Læg låg på og lad den simre i 45 min. Rør et par gange. Smag til. Rør et par gange. Smag til. Server retten sammen med en god kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise Bendixen - 2020-04-23 20:01:17 Mener du virkelig at den skal simre i 45 min. ? Jeg synes 15- 20 min er nok . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne