Kalvelever med appelsin
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Kalveleverskiverne krydres med salt og peber og steges i 3-4 min. på hver side ved jævn varme.
Løgene brunes, appelsinsaften tilsættes og koges igennem.
Kom løgsaucen ved kalveleveren.
Aspargeskartofler med løg: Hvidløg og løg koges i letsaltet vand i ca. 5 min. Kartoflerne kommes i, tilsæt mere vand, salt og peber. Det hele koges i 20-25 min. Vandet hældes fra. Serveres sammen med kalveleveren. Tips: Er god at servere med citron, appelsin og grapefrugt. Kalkunlever og kyllingelever er også velegnet til denne ret |
|
Opskriften er vist 11412 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, København - 2010-07-14 20:56:58 Dejlig variation af stegt lever |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne