Lammelever med bløde løg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bløde løg:
Løgene skæres i halve skiver som steges bløde i smør. Krydres med salt. Lever: Lammeleveren renses og skæres i så tynde skiver som muligt. Vendes i mel og krydres med salt og peber. Steges i smør 2-3 minutter på hver side, de skal være rosa. Sauce: Panden koges af med vand og sigtes over i en lille gryde, drys mel over og lad det opsuges. kog op og smag til med salt og peber. Persillefrit: Persillen plukkes meget fint fra stilkene, skyld kun hvis det er strengt nødvendigt og tør det meget godt da det ellers vil sprutte meget i den varme olie. |
|
Opskriften er vist 35448 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-11-24 19:20:27 Dejligt. Super lækkert. Køte ½ lam og spurgt til indmad. Det fik jeg . Ikke mange andre ville have det. Tommy H. - 2018-01-03 01:03:40 Vi starter egen lammeproduktion op i nyligt købt "mikrolandbrug". Jeg glæder mig til lever, hjerter og nyrer, som jeg holder meget af og som er ret besværligt at skaffe i konsumen. Ellers tak for dette gode sted, som jeg henter inspiration fra tit. Viola Nielsen - 2011-01-28 11:37:15 Smager rigtig godt. Det er en skam, at mange ikke spiser indmad, da det smager godt, når det er laver rigtigt til og så er det oven i købet sund og ikke mindst billig. Riborg - 2009-10-15 01:50:38 Der er ingen kommentarer endnu, folk kan nemlig hverken lide lever, hjerter eller tunge. Alle herreretter efter min mening. I min version af lammelever er der rød peberfrugt og creme fraiche i pandeafkoget. og jeg vende ikke leveren i mel men jævner sovsen en anelse med Maizena. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne