Fyldte agerhøns (Stegeso)
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Indsendt : Red : |
|
|
Blød franskbrødet op i mælk.
Mal leveren gennem kødmaskinen eller findel den på blenderen.
Rør leveren med franskbrødet, hvor evt. overskydende mælk er hældt fra.
Kom æg, knust hvidløg, merian, salt og peber i.
Farsen fyldes i de rensede agerhøns.
Gnid dem ganske kort med lidt salt og læg spækskiver på fuglenes bryst.
Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde.
Læg fuglene i den gennemfugtede stegeso, der er dækket i bunden af spækskiver.
Steg agerhønsene i ca. 1½ ved 220 grader.
Server dem med ristede champignon og kartofler eller som vildt hvor skyen er jævnet med mel og tilsat fløde.
|
|
Opskriften er vist 14361 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne