Strudsetournedos Rossini
Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos Oprindelsesland : Frankrig Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Lav først saucen:
Svits løg og champignon i smør, tilsæt rødvin, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Kog det godt igennem og smag ti med krydderier og evt. lidt cognac. Svøb 2 skiver bacon om hver strudsetournedos og fæst dem med tandstikker. Brun omhyggeligt baconkanterne på en tør pande, tilsæt smør og steg tournedoserne 2-4 min. på hver side. Rul kanterne på 4 skiver gåseleverpostej i hakket persille og læg en skive ovenpå hver strudsetournedos. Kastanjerne der er snittede i den ene ende, koges i ca. 30 min. og pillet, glaseres i sukker og smør på panden. De kogte kartofler varmes i smør for lavt blus, den krydrede rasp sigtes over og panden rystes til der er rasp overalt. De sidste par minutter varmes cherrytomaterne med. Der anrettes med kote bønner. Hertil serveres en god ikke alt for kraftig rødvin, gerne en Merlot. |
|
Opskriften er vist 6223 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2014-12-30 08:38:41 Den skal jeg da proeve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne