Fondue - traditionel
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise.
Hjemmelavet Pomfritter, Dild dip, Paprika dip og Flute.
Tips:
Til fondue bruges lyse planteolier af f.eks. majs, solsikke, jordnødder og soja.
|
|
Opskriften er vist 76872 gange,
og udskrevet 1802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer karlkurt - 2010-03-23 10:48:01 ja nu er jeg fondou narkoman og jeg elsker fondou Spørgemål hvem opfandt det?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne