Fondue - traditionel

Fondue - traditionel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fonduen:
 Okse stykker
 Lever stykker
 Cocktailpølser
 Bacon stykker
 Champignon
 
 Tilbehør:
 Løg
 Rødbeder
 Dild dip
 Paprika dip
 Salat
 Agurk
 Majs
 Tomater
 Kartofler (store)
 
 Planteolie
 
Opskrift:
Skær alle ingredienser ud, så de passer til fondue pindene. Gør fonduen klar og begyndt så at spise. Hjemmelavet Pomfritter, Dild dip, Paprika dip og Flute. Tips: Til fondue bruges lyse planteolier af f.eks. majs, solsikke, jordnødder og soja.





karakterer:
Opskriften er vist 76872 gange,
og udskrevet 1802 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-23 10:48:01
ja nu er jeg fondou narkoman og jeg elsker fondou Spørgemål hvem opfandt det??