Torskelever på rucola med soltørrede tomater
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever Indsendt : Red : |
|
|
Tag torskeleveren og de evt. olierede soltørrede tomater op af olierne og lad dem forsigtigt afdryppe i en sigte eller på et stykke køkkenrulle. Skyl salaten og lad den tørre let i et klæde.
Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle. Skær tynde flager af parmesanosten med en traditionel ostehøvl eller et rivejern. Anret salaten med torskelever, soltørrede tomater, pinjekerner og parmesan og dryp med balsamico og friskkværnet peber. |
|
Opskriften er vist 14034 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Peter tomra - 2010-10-19 14:54:15 - det' bare en lækker spise. Torskelever er en, efter min mening, overset råvare, men her bliver den synliggjort på allerbedste vis. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne