Kylling Kiev
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld:
Fyldet røres sammen og stilles i køleskab. Skær et lille stykke af hver kyllingefilet(spidsen) eller brug en ekstra kyllingefilet, oprindeligt skulle dette være kyllingemørbrad. Kyllingefilet og afskæringer bankes tyndt ud. Postejen lægges midt på kyllingestykket og det lille stykke lægges over postejen så det dækker, dette for at holde postejen inde under friturestegning. Kyllingestykket foldes over postejen og kyllingepakkerne lægges nu på frost mindst 1 time. Kyllingen kan laves i god til og fryses til de skal bruges De paneres så når de skal bruges. De frosne kyllinger paneres, først i mel, dernæst sammenpisket æg og så rasp, æg og rasp igen, en såkaldt dobbeltpanering for at fyldet ikke skal rende ud. Kyllingerne frituresteges nu til de er gyldne ca. 1 minut alt efter varmen på olien. Lægges i en bradepande med smeltet smør i bunden og stilles i ovnen ved 200 grader C alm. ovn midt i ovnen ca. 30 minutter. Sauce: stegesmørret fra de stegte kyllinger kommes i en gryde, heri svitses de hakkede trøfler, melet kommes på, cognac hældes på, og til sidst kalvesky, koges op smages til og evt. kulør. 1 tomat skæres i skiver som toppes op med rørt postej. Serveres med pommes frites og grønne ærter. Tips: Tit er det pænt at skære kødet over så man kan se den inden i, det er ikke muligt med denne ret da fyldet vil løbe ud. |
|
Opskriften er vist 5308 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne