Kalvelever med frugt
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Træk skindet af leveren og fjern alle sener. Drys skiverne med cayennepeber. Vend dem i mel. Steg leveren i 30 g smør i 4 minutter på hver side. Tag skiverne op og smelt resten af smørret på panden.
Skær frugten i mindre stykker. Vend den forsigtigt på panden et par minutter. Anret lever og frugt på et fad. Pynt med persille. Lun rommen, hæld den over og flamber den ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 8700 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne