Farseret due
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : |
|
|
Skyl duerne og tør dem. Gnid dem udvendigt med salt og peber.
Rør ingredienserne til fyldet sammen. Smag det til med salt og peber og fyld duerne med farsen. Bind dem op, så fyldet ikke falder ud Brun duerne hele vejen rundt i fedtstof i en gryde. Spæd med vin og bouillon og lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Skyl vindruerne, halver dem og fjern stenene. Tag duerne op og si stegeskyen over i en karserolle. Læg duerne i igen og spæd med fløde. Kog saucen nogle minutter og smag til med krydderier og ribsgele. Del duerne i halve og server dem med saucen ved siden af. Tips: Kan du ikke få duer, kan retten tilberedes med kylling i stedet |
|
Opskriften er vist 15630 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Le - 2013-08-31 11:28:42 Hvad med druerne? anonym - 2008-09-15 10:42:08 hvis duer skal slippe benen skal de have min 50 min., de SKAL vær møre. fhe324 - 2005-01-01 01:01:01 hvornår skal de grønne druer i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne