Farseret due

Farseret due, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.due, 2 stk
 salt
 peber
2 spsk.smør
1.5 dl.hvidvin
2 dl.bouillon
 
 Fyld:
200 g.flæskefars
 eventuelt hakket lever og hjerte fra duerne
1 spsk.hvedemel
1 spsk.cognac
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 sauce:
 Stegesky
100 g.grønne druer
1 dl.piskefløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Skyl duerne og tør dem. Gnid dem udvendigt med salt og peber.

Rør ingredienserne til fyldet sammen. Smag det til med salt og peber og fyld duerne med farsen. Bind dem op, så fyldet ikke falder ud

Brun duerne hele vejen rundt i fedtstof i en gryde. Spæd med vin og bouillon og lad det simre under låg i ca. 30 minutter.

Skyl vindruerne, halver dem og fjern stenene. Tag duerne op og si stegeskyen over i en karserolle. Læg duerne i igen og spæd med fløde. Kog saucen nogle minutter og smag til med krydderier og ribsgele.

Del duerne i halve og server dem med saucen ved siden af.

Tips:

Kan du ikke få duer, kan retten tilberedes med kylling i stedet





karakterer:
Opskriften er vist 15630 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-31 11:28:42
Hvad med druerne?

  -   2008-09-15 10:42:08
hvis duer skal slippe benen skal de have min 50 min., de SKAL vær møre.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvornår skal de grønne druer i?