Kyllingelår i gryde

Kyllingelår i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Kyllingelår i gryde, billede 4 Kyllingelår i gryde, billede 1 Kyllingelår i gryde, billede 2 Kyllingelår i gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
4 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Kyllingelever
1 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
Peberrod, høvlet Høvlet peberrod sælges gerne i bæger med 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Lårene krydres og bacon i strimler brunes. Vend skivede løg, kyllingelever og lår i og steg.

Læg groftsnittet kål over og fyld halvt op med vand og lad retten koge ved svag varme i 40 min.

Smag godt til og drys med høvlet peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 56833 gange,
og udskrevet 761 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6831 (1626 kcal)
KJ pr. Pers. 1707 (406 kcal)
Vægt ialt 2010 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 339 KJ (80 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-19 19:11:27
Kan man godt undlade Leveren nu hvor den står med gråt tekst?

  -   2013-05-04 06:05:29
Det er bare laekkert,og for mig,Viby.J ser det ud som om det er et nyt frisk spidskaal :)

  -   2013-03-06 15:13:33
Det er da hjertesalat der er i den her ret ? Det er i hvert fald ikke Spidskål !

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er god