Fyldt gåsehals (Stegeso)
Hovedingrediens : Gås - Gåsehals Indsendt : Red : |
|
|
Riv forsigtigt huden af gåsehalsen og luk skindet i den ene ende med en kødpind eller sy den sammen med bomuldsgarn eller sejlgarn.
Læg de afskorpede franskbrødsskiver i blød i så meget mælk, at de i løbet af 10 minutter har opsuget det hele.
Bland brødet i det hakkede kød sammen med hakket lever, æg og krydderier.
Løget skal rives fint, før det kommes i farsen.
Fyld farsen i gåsehalsen og luk på samme måde som i den anden ende af halsen.
Gnid dem med salt og læg i den gennemfugtede stegeso.
Skær et kryds i kastanjernes spidser og stil dem ned ved siden af halsen.
Steg det i ca. 1 time ved 220 grader, så skulle både fars og kastanjer være færdige.
I stedet for kastanjer kan der spises kartoffelmos til gåsehalsen.
|
|
Opskriften er vist 8260 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne