Helstegt lammelever
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens leveren for sener og brun den i smørret sammen med skalotteløg og champion.
Krydres med lidt timian, salt og peber. Overhældes med bouillon, rødvin og piskefløde. Simrer ved svag varme i ½ time. Hertil passer kartofler. |
|
Opskriften er vist 20799 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2022-10-11 19:33:57 Hvor er stegetiden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne