Lammelever i tomatsauce

Lammelever i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammelever
3 løg
2 spsk.olivenolie
1.5 dl.tomatpuré
0.5 tsk.tørret basilikum
0.5 knust laurbærblad
1-2 hvidløg
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon
2 tsk.maizenamel
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pil et løg, hak det fint og steg det i lidt af olien. Tilsæt tomatpuré, krydderier og de pressede fed hvidløg. Hæld bouillonen over og lad det småkoge under låg i ca 15 min.

Skær imens leveren i tynde strimler og vend dem i hvedemel, salt og peber. Pil de sidste 2 løg og snit dem groft.

Varm resten af olien i en stegepande og steg lever og løg heri.

Hæld lever og løg i saucen. Rør maizenamelet ud i fløden og jævn retten hermed.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12826 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-17 11:45:23
Hej vil varmt anbefale denne ret... Serverede ris med ærter og majs i.

  -   2008-10-13 14:17:30
Har lige købt lam... Så denne opskrift skal da prøves.Lyder lækkert