Rådyrlever i hvidvin

Rådyrlever i hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kurt Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lever
1 løg
150 g.champignon
 salt
 peber
 hvidvin
 fløde
 smør
 
Opskrift:
Løget snittes fint. Champignonerne renses og deles en eller to gange afhængig af størrelsen.

Løg og champignon klares i en god klat smør. Imens skæres den rensede lever i strimler, som lægges på panden og brunes sammen med løg og champignon. Der tilsættes salt og peber.

Hvidvin hældes over til leveren er halvt dækket, og lad derefter retten simre i ca. 20 min.

Smag til med fløde med fløde og giv eventuelt retten lidt kulør.

Tips:

Vi serverer kartofler og lidt surt, men kartoffelmos kan også være en god ide.





karakterer:
Opskriften er vist 2925 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu