Andelever med honning
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : Red : |
|
|
I en varm pande med lidt olivenolie, rist leveren, hakket hvidløg og løg uden at det tager farve. Kom salt, peber, timian og hvidvin ved og lad det dampe af. Tilsæt honning og lad det stå og simre lidt. Hæld retten i en bradepande og sæt den i ovnen indstillet på grill.
Drys persille og server med pommefrites og brød eller spis det koldt som pålæg næste dag, hvis der er noget tilbage. |
|
Opskriften er vist 26739 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer lene - 2008-03-27 16:41:39 jeg er jo ikke den største lever spiser men det her var ikke så slemt...faktisk godt.. karina jeans - 2005-01-01 01:01:01 vi syntet det var det bedste i hele verden mums det var godt ELLER IKKE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne