Gåseragout
Hovedingrediens : Gås - Diverse gås Højtid: Jul Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
|
|
Flæsk og gåsekød skæres i små stykker og vendes i en gryde med smørret. Når kødet er smukt gyldent, tages det op, og løgene kommes i og svitses, til de tager farve. Også de tages op og smørret bages op med lidt mel, til det begynder at blive brunt.
Nu kommes kød og flæsk tilbage i gryden og rødvin hældes ved. Spæd med suppen og alle ingredienser på nær svampe og lever. Kog det for svag varme i mindst 2 timer. Skum og si sovsen. Kom champignon i og kog videre i en halv time. Leger sovsen med leveren, som er finthakket, og det hele varmes kraftigt op uden at koge. |
|
Opskriften er vist 12886 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer hilde - 2010-08-27 10:16:02 god at blive inspireret af. det kan være en foredel at jevne suppen til sidst i stedet for at bage en sauce inden et par timers kogetid. på den måde undgås risikoen for at den brænder på. gør det evt ved at røre melet ud i olie og tilsætte den i en tynd stråle under omrøring. joeson - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret, som egner sig både til hverdad og gæsteret. Eneste ulempe er at den tar lidt tid at lave, men er absolut værd at ofre tid på. :-)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne