Torskelever, en kernesund lækkerbisken
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever Indsendt : Red : |
|
|
Torskeleveren koges i letsaltet vand med én eller to bouillonterninger, et stort skalotteløg, skåret i skiver, et par laurbærblade og lidt hel peber.
Som næsten alt, hvad der har med fisk at gøre, gælder det, at det skal stå og "kun lige akkurat koge".
Når det har kogt - svagt - i ca. 10 minutter, så lad det stå i suppen og køle af.
Leveren moses nu i en skål med en gaffel. Smag til med citronsaft, sennep, salt, peber og et par spsk. cremefraiche. Hvis man serverer det koldt på et stykke rugbrød med et godt lag smør på, udgør det en herlig og virkelig vitaminrig forret. - Et glas øl og en kølig snaps er naturligt tilbehør til denne lækkerbisken. |
|
Opskriften er vist 31868 gange,
og udskrevet 679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ebberafn - 2018-01-05 14:36:15 Når torskeleveren er kogt , hvor lang tid er holdbarheden i køleskab? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne