Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Pisk olie og limesaft sammen og vend merian og peber i. Læg leverskiverne i et fladt fad med kant og hæld marinaden over. Lad dem trække koldt 1 time. Skær eller pil majskornene fra kolberne. Skær courgetter og peberfrugt i små terninger. Varm olien op på panden eller i en wok og rist først majsne til de "popper" let og er lysebrune. Tag dem af og drys med salt. Rist derefter hurtigt de andre grøntsager et par minutter. Bland majsen i sammen med merian og krydr med salt og peber. Tag leverskiverne op af marinaden, dup dem evt. lidt og steg dem på en tør pande eller på grill. De skal kun stege 2 minutter på hver side. Server ovenpå grøntsagerne.
|
|
Opskriften er vist 8085 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne