Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.5 -2

Kogt kalv

3.3 -4

Timian stegt kalkunbryst med pasta og grønsager

4.9 -9

Jægermesterens rødvinsmarinerede dyreryg

4.7 -3

Marineret dyreryg

4.2 -9

Marineret dyrekølle med nødde-druesauce

3.3 -6

Farseret dyrekølle

3.7 -8

Helstegt dådyrkølle

3.9 -26

Røget dyrekølle med smørristede kantareller

1.3 -24

Stegt dyrekølle marineret i kærnemælk

4.6 -9

Fasan Catalaine

5 -2

Hjemmelavet pasta med fasanlever

3.5 -3

Meyers fasan

1.4 -8

Vagtel med glaserede svampe

5 -2

Braisserede vagtler

3.9 -4

Osso Buco med risotto

2.2 -14

Helstegt oksemørbrad med aromatiske krydderier

4.6 -4

Oksemørbrad og fasansoufflée

5 -1

Oksemørbrad med mynte, svampeog bagte løg

4.9 -5

Roti Canai

4.5 -11

Paprikagryde med kalkun

4.3 -4

Efterårsgryde 02

2.4 -12

Kalvebrissel og morkelfarserede grisefødder

2.7 -7

Bøf af Dyrekølle

5 -28

Dådyrsteaks med æbler og selleri

3.3 -5

Rødvinsmarineret dådyresteg

4.8 -3

Hareragout med bacon og kastanie

4.1 -7

Hareragout

4.8 -6

Hareryg i flødesovs

4.3 -5

Hareragout med svampe

4 -3

Marineret Hare

2.8 -2

Agerhøns a`la cremè

4.2 -9

Fadkoteletter i sur-sød sauce 02

4.4 -8

Fadkotelet med stegte bananer

3.5 -4

Casserole af kastanier med skorzenée rødder

1.6 -5

Cassoulet 02

4 -16

Sparribs

3.1 -9

Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan

4 -1

Grillet laks med krydderurtesovs

4 -2

Laks i Panang Curry

5 -1

Vildragout med svampe og selleri

4.3 -2

Stegte bekkasiner

5 -1

Kalvekam i hvidvin

1.9 -21

Forloren skilpadde

4.8 -3

Gammeldags dådyrryg

4.1 -4

Stegt dådyrbov med ristede svampe

3.8 -5

Helstegt rådyrkølle med kål og skorzonerrødder

3.9 -7

Stegt rådyrkølle med rødvinskogte pærer

2.6 -4

Sprængt gåsebryst

1.9 -7

Braiserede gåsebryster

5 -1

Syltede gåselår

1.4 -5

Fyldt kanin

5 -1

Harefricassé med kastanjer og savoykål

4.9 -5

Kanin ala Winther

2.8 -2

Mons kanin

2.5 -16

Ovnstegt hjorteryg med svampesovs

3.3 -4

Rensdyrfilet med honningristede kartofler

5 -1

Sennepkrydret kaninragout

3.9 -4

Hvinand

2.9 -4

Kylling med årstidens grøntager

5 -1

Stegt kylling med druer og svampe

5 -1

Perlehønebryst omviklet med peberrøget vildsvinebacon

5 -1

Perlehøne i portvinscreme 02

5 -2

Perlehøne i portvinscreme

4.8 -5

Fasaner med sellerigratin

5 -3

Fasanbryst med skalotteløgscreme, blommekompot og krebinet

4.1 -23

Fasan på italiensk

3.9 -6

Fasan med hasselnødder

4 -2

Fasankokke i Calvados

4.7 -5

Fasaner med tranebær og dadler

3.6 -7

Agerhøns i flødesauce

5 -1

Stegt fasan med rodfrugtetern og små semmelknödel

4 -7

Helstegt oksestriploin

2.7 -12

Krebinetter med ost og purløg

4.6 -12

Kylling i asparges 02

5 -1

Rødvinskylling med vindruer, løse ris og kinakålsalat

4.7 -9

Rødvinskylling

3.7 -13

Kylling chopsuey

4.8 -3

Marinerede snitsler

3.4 -4

Fyldt dyrekølle med garniture

4.2 -3

Karrylinser med rabarber og kartofler

2.8 -2

Svinekoteletter farseret med bacon og ost

1.1 -7

Rissotto med bulgur og pepperonisalami

2.9 -57

Sprængt Kalvetunge

5 -1

Sprængt kalvetunge med skyrnet smør

5 -1

Fyldt kalvekotelet

5 -1

Kalvekotelet med druer og aspargesfrikassé

5 -3

Stegt kalvekotelet med kartofler

2.5 -11

Mørbragryde

4.7 -10

Marrokansk kylling

4.5 -2

Hurtig oksegryde

3.8 -10

Meksikanske kyllinglår

2.4 -11

Kyling med hvidløg

2.7 -80

Pølsemix (Raclette)

1 -40

Svinemørbrad (Raclette)

3.3 -12

Italienske spejlæg (raklet)

4.8 -3

Lammefilet med broccoli og røde ris i radicchiosalat

4.3 -5

Cog au vin

3 -3

Grydestegt kalveklump med brøndkarse

2.6 -5

Tykstegfilet med aspargeskartofler

4.7 -9

Tandoori kyling



forrige    

næste