Perlehønebryst omviklet med peberrøget vildsvinebacon
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : Red : |
|
|
Bacon vikles om perlehønebrystet og pensles med god olie.
Bagekartoffel skrælles og skæres i skiver. Aubergine skæres i skiver: Kartoffel og aubergine pensles med god olivenolie og krydres med S & P samt friskhakket basilikum. Skiverne lægges i lag som lagkage. Når den er så stor som en lille bagekartoffel, pakkes den ind i folie og stilles på højkant i et fad i ovnen ca. 200 grader (i varmluft) og bages ca. 40 min. Ca. efter 15 min. kommes de 2 perlehøns i ovnen. Disse tages ud ca. efter 20 min. og trækker 10 min. før servering. 5 dl. fond kogt på fjerkræ og grønt koges op og tilsættes 4-5 kviste timian. Fonden koges ned til der er ca. 2 dl. tilbage. Så fiskes stilkene op og saucen piskes op med ca. 100 gr. smør (såfremt man benytter færdig fond skal man passe på og smage på den jævnligt, da den ellers kan blive for salt under nedkogning). Grøntsager efter eget valg (hendes eller hans ynglingsgrønt) skæres ud og renses/skylles og sauteres i en bladning af 1/3 vand, 1/3 olie og 1/3 smør samt S & P. De hårdeste grøntsager så som gulerødder kommes i først, således at alle grøntsager er sprøde, men med bid i efter 7-10 minutters sautering. Anret evt. perlehønen på toppen af grønt med kartoflen på den ene side og saucen modsat. Pynt fx med friske basilikumblade øverst. |
|
Opskriften er vist 15343 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne