Svinekoteletter farseret med bacon og ost

Svinekoteletter farseret med bacon og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter med ben
4 spsk.hakket bacon
4 spsk.reven emmentaler eller gruyere
2 tsk.Salvie, frisk snittet
 Svinefedt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær en lomme helt ind til koteletbenet i hver og fyld den med en blanding af bacon, ost, salvie og peber. Luk lommen med en kødnål.

Brun koteletterne i smeltet svinefedt ved ca. 160° - fire – fem minutter på hver side. Både bacon og ost indeholder salt, så det er næppe nødvendigt at salte yderligere. Servér f.eks. med pillede kartofler og stuvet eller smørdampet spinat. Osten i farsen forhøjer smagen af rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 18642 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-16 18:10:43
Rigtig dejlig hverdagsret.