Svinekoteletter farseret med bacon og ost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme helt ind til koteletbenet i hver og fyld den med en blanding af bacon, ost, salvie og peber. Luk lommen med en kødnål.
Brun koteletterne i smeltet svinefedt ved ca. 160° - fire – fem minutter på hver side. Både bacon og ost indeholder salt, så det er næppe nødvendigt at salte yderligere. Servér f.eks. med pillede kartofler og stuvet eller smørdampet spinat. Osten i farsen forhøjer smagen af rødvin. |
|
Opskriften er vist 18642 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2017-02-16 18:10:43 Rigtig dejlig hverdagsret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne