Vildragout med svampe og selleri

Vildragout med svampe og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.vildtbov i tern
4 skalotteløg i tern
1 tyk skive selleri delt i 4
1 gulerod i skiver
4 knuste enebær
3 kvistetimian
2 fedhakket hvidløg
3 dl.rødvin
2 dl.bouillon
1 spsk.olie
2 tsk.majsstivelse
200 g.kogte Le puy linser
250 g.svampe i skiver
1 skiveselleri i små tern
20 g.smør
 
Opskrift:
Kom kød, løg, selleri, gulerod, enebær, timian, hvidløg og rødvin i en frysepose og lad det trække i køleskabet i et døgn. Tag kødet op, dup det tørt i køkkenrulle og sauter det i olien i en stor stegegryde til det har taget farve. Kom lage, urter og bouillon ved og bring det langsomt i kog. Fjern skum, læg låg på og lad ragouten simre til kødet er mørt, 30-40 min. Kasser selleri og timiankviste, tilsæt linser, varm ragouten igennem og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Blancher de små selleritern i 1 min. i letsaltet vand. Steg dem i smør sammen med svampene kort før ragouten skal serveres. Server med en god kartoffelmos – evt. med rosenkål eller grønkål





karakterer:
Opskriften er vist 13122 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu