Stegt kalvekotelet med kartofler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Oprindelsesland : Kreta Indsendt : Red : |
|
|
Brun kød og kartofler i en jerngryde med låg. Kom lidt ekstra olie og citronsaft ved. krydr med salt og peber. Sæt gryden i en 150 grader varm ovn i Ca. 40 minutter. Server med grøn salat og et køligt glas rosévin.
Tips: På Kreta har de stengryder med låg, der virker som en slags trykkoger - dog bliver kødet stegt og ikke kogt. Brug en solid jerngryde i stedet. |
|
Opskriften er vist 26216 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne