Hareragout med svampe
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : |
|
|
Kødet renses godt for sener og hinder. Kødet tørres af og gnides med en blanding af salt, knust peber, knust laurbærblad og merian.
Kødet brunes i smeltet smør sammen med løg og gulerødder. Når kødet er tilpas brunet tilsættes tomatpureen. Der tilsættes vildtfond el. vand samt en god sjat rødvin. – Husk at gemme et par glas til brug under ventetiden medens kødet bliver mørt. Når kødet er mørt jævnes saucen med mel, tilsmages og tilsættes creme fraiche. Bacon og svampe ristes på en pande og hældes over ragouten sammen med de udstenede kirsebær. Kartoffelmos eller kroketter passer fint. |
|
Opskriften er vist 24841 gange,
og udskrevet 855 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne