Hareragout med svampe

Hareragout med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.harekød
75 g.bacon
2 løg
2 gulerødder
250 g.svampe gerne kantareller
100 g.kirsebær uden sten
150 g.creme fraiche
2 spsk.tomatpure
 laurbærblade
 merian
 salt
 peber
 rødvin
 
Opskrift:
Kødet renses godt for sener og hinder. Kødet tørres af og gnides med en blanding af salt, knust peber, knust laurbærblad og merian.

Kødet brunes i smeltet smør sammen med løg og gulerødder. Når kødet er tilpas brunet tilsættes tomatpureen. Der tilsættes vildtfond el. vand samt en god sjat rødvin. – Husk at gemme et par glas til brug under ventetiden medens kødet bliver mørt.

Når kødet er mørt jævnes saucen med mel, tilsmages og tilsættes creme fraiche.

Bacon og svampe ristes på en pande og hældes over ragouten sammen med de udstenede kirsebær.

Kartoffelmos eller kroketter passer fint.





karakterer:
Opskriften er vist 24729 gange,
og udskrevet 855 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu