Marineret dyreryg
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Indsendt : |
|
|
Dyreryggen afpudses. Alt til marinaden får et let opkog, afkøles, hældes over dyreryggen, som derpå skal trække 5-6 timer.
Dyreryggen tages op af marinaden, aftørres omhyggeligt, pensles over det hele med det smeltede smør, lægges på bradepandens ovnrist, der skal være smurt godt, drysses med mel og dækkes med spækskiverne. Lidt smør lægges i bradepanden - for at undgå, at skyen brænder fast og dyreryggen brunes ved kraftig varme. Efter ca. 10 minutter dæmpes blusset. Vildtskyen, der forinden får et opkog, hældes over tillige med créme fraiche. Dyreryggen skal nu stege ca. ¾ time - dryppes af og til under stegningen. Når den er færdigstegt, hældes skyen fra og sies. Kort inden saucen skal tilberedes, sættes marinaden over varmen og koger over svagt blus i ca. 20 minutter, hvorefter den sies direkte i saucegryden og blandes med den siede flødesky fra stegen. Saucen bringes til kogepunktet, jævnes med maizena udrørt i fløde og smages til. Spises med kartoffelstrå samt Halve æbler med gelé. |
|
Opskriften er vist 30676 gange,
og udskrevet 756 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lp - 2011-05-20 13:20:42 opskriften lyder spændende, men mangler dog angivelse af temperatur. Det står der intet om. Willy Lucas - 2005-01-01 01:01:01 Vi har brugt denne opskrift nytårsaften og den må sige ,at være vellykket. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne