Braisserede vagtler

Braisserede vagtler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 vagtler
1 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
2 dl.vand
1 terninghønsebouillon
1 spsk.maizena oprørt i lidt vand
100 g.skovsvampe eller champignon
 lidt smør
 peber
 3. krydderi
1 dl.creme fraiche 9%
1 håndfuld frisk persille
 nogle blade frisk basilikum
0.5 løg
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Vagtlerne renses for resterende fjer og skylles ud- og indvendig. Derefter forberedes fyldet. Persille, basilikum, løg, hvidløg, 1/2 hønsebouillonterning hakkes fint, gerne i foodprocessor. Blandingen fyldes i vagtlerne. I en stegegryde varmes smør og olie.

Vagtlerne brunes let på alle sider, hvidvinen, peber og 3. krydderi tilsættes. Der skrues ned for varmen og vagtlerne får lov at braisere i 40 minutter.

2 dl vand og den anden 1/2 hønsebouillonterning tilsættes. Der jævnes med maizena oprørt i en smule vand. Svampene renses, skæres i mindre stykker og steges i nogle minutter i en smule smør. De tilsættes vagtlerne i saucen sammen med cremefraiche. Rør godt rundt. Der koges yderligere i nogle minutter. Klar til servering.

Serveres med løse ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 19695 gange,
og udskrevet 520 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu