Braisserede vagtler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Vagtlerne renses for resterende fjer og skylles ud- og indvendig. Derefter forberedes fyldet. Persille, basilikum, løg, hvidløg, 1/2 hønsebouillonterning hakkes fint, gerne i foodprocessor. Blandingen fyldes i vagtlerne. I en stegegryde varmes smør og olie.
Vagtlerne brunes let på alle sider, hvidvinen, peber og 3. krydderi tilsættes. Der skrues ned for varmen og vagtlerne får lov at braisere i 40 minutter. 2 dl vand og den anden 1/2 hønsebouillonterning tilsættes. Der jævnes med maizena oprørt i en smule vand. Svampene renses, skæres i mindre stykker og steges i nogle minutter i en smule smør. De tilsættes vagtlerne i saucen sammen med cremefraiche. Rør godt rundt. Der koges yderligere i nogle minutter. Klar til servering. Serveres med løse ris og salat. |
|
Opskriften er vist 19695 gange,
og udskrevet 520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne