Fasaner med tranebær og dadler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Fuglene skylles og tørres, og gnides med salt ind- og udvendig. Brun dem i smør i en stegegryde. Tag dem op, og brun løget. Tilsæt hvidvin og hønsefond, og læg fuglene tilbage i gryden. Steg under låg i 30 min.
Tag fuglene op, og skær hele brystet fra med lårene. Hold kødet varmt. Sauce: Hæld piskefløde i gryden, jævn med meljævning og smag til med salt. Halver dadlerne og fjern stenene. Rist tranebær i lidt smør og sukker på panden, til de er ved at briste. Bland dadlerne i og varm det hele igennem. Skær brystkødet af benene og anret lår og brystkød på et varmt fad. Hæld lidt sauce over og pynt med tranebær og dadler. Serveres med kogte aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 20323 gange,
og udskrevet 764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-09-28 22:23:23 Prøv at langtidstege fasanerne i 5 timer ved 100 grader med lidt vand og madeira i den ildfaste skål, som er dækket af et dobbeltlag folie, som slutter "TÆT" anonym - 2007-09-28 22:19:57 DETte er en superopskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne