Rissotto med bulgur og pepperonisalami

Rissotto med bulgur og pepperonisalami, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kogte ris
250 g.kogt bulgur
2 dåserhakkede tomater
0.5 spsk.paprika
1 tsk.chili
2 stk.løg i tern
4 fedhakkede hvidløg
200 g.pepperonisalami
 hakket persille
 salt
 peber
 olie
 
Opskrift:
Risene og bulguren koges efter anvisningen. kom lidt olie i en gryde, sauter de hakkede løg og hvidløg i olien, uden de tager farve. Tilsæt paprika og ris, bulgur, sauter let. Tilsæt de hakkede tomater og smag til med chili, salt og peber. Hæld blandingen i et ildfast fad og fordel pepperonisalamien henover. Bages i 10-12 minutter ved 180° Anret straks og drys med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 9792 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu