Bøf af Dyrekølle
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrsteak Højtid: Skt. Hans Indsendt : |
|
|
skiverne bankes med håndroden. Når det brunede smør bruser op, lægges kødstykkerne på panden. Steges 4-8 min. Alt efter, hvor rødt man ønsker kødet. Drysses m. salt og peber. Skal hvile et par min. Inden servering.
Tilbehør Smørsvitsede svampe og bagte kartofler eller kartoffelgratin kan serveres til. Tips: Stykkerne kan også marineres inden stegning. Retten kræver ungt, mørt kød. Prøv tyttebærskum som tilbehør. 1/4 l piskefløde piskes til skum, hvorefter tyttebærsyltetøj vendes i efter smag. Evt. rest fryses ned og spises som isdessert! |
|
Opskriften er vist 30011 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne