Røget dyrekølle med smørristede kantareller
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
|
|
Røget dyrekølle - skåret i tynde skiver - lægges på midten af tallerkenen.
skovsyresauce: Skovsyren skylles og kommes i en gryde sammen med fløden. Bringes i kog og småsimrer til fløden bliver tyk. Smages til med salt og peber (skal smage syret). Kantarellerne børstes fri for jord og ristes let gyldne i den afklarede smør. Kantarellerne anrettes oven på den røgede dyrekølle, og skovsyre-saucen kommes rundt om kødet. |
|
Opskriften er vist 26366 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer kavibo - 2007-10-26 14:00:16 hvad kan man bruge i stedet for skovsyreblade. den lyder bare lækker . mums Hanne - 2005-01-01 01:01:01 smager specielt og super godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne