Røget dyrekølle med smørristede kantareller

Røget dyrekølle med smørristede kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget dyrekølle i tynde skiver
200 g.kantareller
50 g.afklaret smør
100 g.skovsyreblade
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Røget dyrekølle - skåret i tynde skiver - lægges på midten af tallerkenen.

skovsyresauce:
Skovsyren skylles og kommes i en gryde sammen med fløden. Bringes i kog og småsimrer til fløden bliver tyk. Smages til med salt og peber (skal smage syret). Kantarellerne børstes fri for jord og ristes let gyldne i den afklarede smør.

Kantarellerne anrettes oven på den røgede dyrekølle, og skovsyre-saucen kommes rundt om kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 26463 gange,
og udskrevet 626 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-26 14:00:16
hvad kan man bruge i stedet for skovsyreblade. den lyder bare lækker . mums

  -   2005-01-01 01:01:01
smager specielt og super godt