Hareragout med bacon og kastanie
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Rens og del haren i passende stykker. Brun kødstykkerne godt i en stegegryde og tag dem op. Pil og svits de hele skalotteløg, tilsæt det finthakkede hvidløgsfed og gulerødderne skåret i skiver. Drys melet over og rør til det er opsuget.
Tilsæt bouillon og rødvin og læg kødet tilbage i gryden, hvor det står i 1/2 -3/4 time indtil det er næsten mørt.
Bag kastanjerne i ovnen i 15 minutter og pil dem ud af skallen. Rist dem sammen med bacontern og de rensede champignon i smør på en pande. Kom champignon og kastanjer i gryden med kødet og lad retten snurre i yderligere 10 minutter. Fjern krydderbuketten og server ragouten direkte fra gryden eller hæld den over i et dybt fad.
Tilbehør: Server med kartoffelgratin, eller kartoffel-sellerigratin. Tips: Dybfrosne, franske kastanier er en hurtig genvej - og så fås de hele året. |
|
Opskriften er vist 15686 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-07 19:46:36 Også god uden kastanier. Jeg lod haren stege 2 1/2 time. Havde ikke ryggen med i retten. Den blev dejlig mør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne