Osso Buco med risotto

Osso Buco med risotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 -1½ skive kalveskank (ca. 5 cm.) pr. kuvert ( okseforskank kan også bruges )
2 spsk.mel
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
3 - 4 spsk.smør
5 tomater
5 dl.tør hvidvin
 drys af 1 bdt. hakket persille
1 citron skal heraf
2 fedhvidløg
 
 
Opskrift:
Vend kødskiverne i mel som er tilsat salt og peber. Brun omhyggelig i smør på panden derefter lægges de i et ovnfast fad. Tilsæt de grofthakkede flåede tomater og hvidvinen. Sæt fadet i ovnen med låg i ca. 1½ time ved 200 grader. Hæld skyen over ca. hvert 15 min. Når kødet er færdigt tilsættes blandingen af persille, citron og hvidløg så det bliver til en milanese. Husk at spise marven.

Risotto
Kog ris i hønsebouillon til de er møre. Tilsæt derefter safran, smør og reven parmesan.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Opskriften er vist 30156 gange,
og udskrevet 915 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu