Rødvinskylling med vindruer, løse ris og kinakålsalat
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Varm vindruekerneolien og brun kyllingestykkerne let, drys peber og lidt salt over.
Kom bouillonterningen, vand og rødvin ved og lad det småsnurre ved svag varme under låg til kødet er mørt, ca. 20 min. Tag stykkerne op på serveringsfadet og hold det varmt. Saucen smages til og jævnes evt. Kom vindruerne i og varm dem igennem 1-2 min. Server retten med løskogte ris og kinakålsalat. |
|
Opskriften er vist 11530 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne