Rødvinskylling med vindruer, løse ris og kinakålsalat

Rødvinskylling med vindruer, løse ris og kinakålsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kyllingekød (uden skind og ben)
2 tsk.vindruekerneolie
0.75 dl.rødvin
1 bouillonterning
0.75 dl.vand
100 g.vindruer (halverede og udstenede)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
3 dl.rå ris koges efter anvisningen på posen
 
 Salat:
 Fintsnittet kinakål
1 appelsin skåret i terninger
 
 Dressing:
1 dl.A38 smages
 
 
Opskrift:
Varm vindruekerneolien og brun kyllingestykkerne let, drys peber og lidt salt over.
Kom bouillonterningen, vand og rødvin ved og lad det småsnurre ved svag varme under låg til kødet er mørt, ca. 20 min. Tag stykkerne op på serveringsfadet og hold det varmt.

Saucen smages til og jævnes evt. Kom vindruerne i og varm dem igennem 1-2 min.

Server retten med løskogte ris og kinakålsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 11470 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu